Sastojci:
1 jaje,
150 g smeđeg šećera,
1 vanili šećer,
250 ml rižino mlijeko,
2 jušne žlice kakaa,
100 ml rastopite kokosovog maslaca,
250 g MixB Schär bezglutenskog brašna,
1/2 čajne žličice sode bikarbone,
1 prašak za pecivo
Čokoladna glazura:
100 g čokolade,
30 g kokosovog maslaca
.Krupnog kokosovo brašno za posipavanje muffina
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
Priprema:
Jaja, šećer, vanili šećer i kokosov maslac koji ste prethodno rastopili i malo ohladili, pjenasto izmiješati.
Postepeno dodavati mlijeko, MixB Schär bezglutensko brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i kakaa.
Izliti u kalup za muffine i
Izliti u kalup za muffine i
peći na 180 stupnjeva, 20 minuta proba čačkalicom.
Čokoladna glazura:
100 g čokolade za kuhanje rastopite sa 30 g kokosovim maslacem muffine premazati čokoladom i posipati kokosovim brašnom.
Dobar tek :)
Nema komentara:
Objavi komentar