Sastojci
Biskvit:
2 jaja
130 g MixB Schär bezglutenskogbrašna
100 g kokosovog krupnog brašna
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
80 g kokos maslaca
7 žlica smeđeg šećera
80 ml kokosovog mlijeka
1 prašak za pecivo
Čokoladna glazura:
15 dga čokolade
30g kokos maslaca
2dcl kokosovg mlijeka
Vrijeme pripreme: 35minuta
Priprema:
Biskvit:
Umutiti šećer i maslac te uz stalno miješanje dodavati jaja i mlijeko. Nakon toga dodati brašno pomiješano sa praškom za pecivo i kokosovim krupnim brašnom. Sve dobro izmiješati i onda puniti u kalup u obliku srca. (ili kalup po želji)
Peći na 170 stupnjeva petnaest do dvadeset minuta. (probati čačkalicom)
Čokoladna glazura: Čokoladu, kokos maslac i kokosovo mlijeko grijati na tavi dok se ne poveže, zatim umakati u čokoladu pa kokos!
Dobar tek! :)
Nema komentara:
Objavi komentar