subota, 20. prosinca 2014.

KOKOS SRCA

Sastojci

Biskvit:
2 jaja
130 g MixB Schär bezglutenskogbrašna
100 g kokosovog krupnog brašna
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
80 g  kokos maslaca
7 žlica smeđeg šećera
80 ml kokosovog mlijeka
1 prašak za pecivo 

Čokoladna glazura:
15 dga čokolade
30g kokos maslaca
2dcl kokosovg mlijeka


Vrijeme pripreme: 35minuta 
Priprema:

Biskvit:
Umutiti šećer  i maslac te uz stalno miješanje dodavati jaja i mlijeko. Nakon toga dodati brašno pomiješano sa praškom za pecivo i kokosovim krupnim brašnom. Sve dobro izmiješati i onda puniti u kalup u obliku srca. (ili kalup po želji)
Peći na 170 stupnjeva petnaest do dvadeset minuta. (probati čačkalicom)

Čokoladna glazura: Čokoladu, kokos maslac i kokosovo mlijeko grijati na tavi dok se ne poveže, zatim umakati u čokoladu pa kokos! 



Dobar tek! :)

Nema komentara:

Objavi komentar