Sastojci:
200 grama MIXB Schär bezglutenskog brašna,
100 grama kukuruznog,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kukuruzno brašno gluten free)
200 grama rižinog brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano rižino brašno gluten free)
1 čajna žlica kvasca,
1 čajna žlica soli
1 jušna žlica maslinovog ulja,
450 ml vode
, psyllium dvije čajne žlice,
opcija na pekaču gluten free ili classic.
Dobar tek :)
200 grama MIXB Schär bezglutenskog brašna,
100 grama kukuruznog,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kukuruzno brašno gluten free)
200 grama rižinog brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano rižino brašno gluten free)
1 čajna žlica kvasca,
1 čajna žlica soli
1 jušna žlica maslinovog ulja,
450 ml vode
, psyllium dvije čajne žlice,
opcija na pekaču gluten free ili classic.
Dobar tek :)
A koja tezina kruha se izabere na pekacu?
OdgovoriIzbriši900 grama je težina :)
IzbrišiDa li imate mozda recept za kruh u pekacu samo sa schar brasnom i bez psyliuma... pekac je od gorenja i ima program gluten free :) 3:45 je vrijeme kad se odabere taj program,hvala
OdgovoriIzbrišiDa li imate kozda recept za kruh iz pekaca-gorenje bm 1200 ima program gluten free al da je bez psyliuma i samo sa schar brasnom..hvala
OdgovoriIzbrišiIvana pozdrav taj kruh je baš iz tog pekača imam i ja takvog.samo sa schar brašnom s nisam radila jer uvijek miješam brašna pa nemam recept.
OdgovoriIzbrišiAhaa.... probat cu nekako nac neki svoj recept :) ipak hvala..nemam druga brasna pa neznan da li 400 ili 500 g samo schara na koliko vode :/ al pokusavat cu :)
IzbrišiJel se može dobiti recept sa harovim brašnom samo. Hvala na pomoći
OdgovoriIzbrišiDraga Hvarka na žalost nemam a nisam dugo niti radila u pekaču kruh.
IzbrišiViše sad u pećnici pečem kruh.