subota, 20. prosinca 2014.

Kruh iz pekača

Sastojci:
 200 grama MIXB Schär bezglutenskog brašna,
100 grama kukuruznog,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kukuruzno brašno gluten free)
200 grama rižinog brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano rižino brašno gluten free)
1 čajna žlica  kvasca, 
1 čajna žlica soli
1 jušna žlica maslinovog ulja,
 450 ml vode
, psyllium dvije čajne žlice,
opcija na pekaču gluten free ili classic.
Dobar tek :)

Broj komentara: 8:

  1. A koja tezina kruha se izabere na pekacu?

    OdgovoriIzbriši
  2. Da li imate mozda recept za kruh u pekacu samo sa schar brasnom i bez psyliuma... pekac je od gorenja i ima program gluten free :) 3:45 je vrijeme kad se odabere taj program,hvala

    OdgovoriIzbriši
  3. Da li imate kozda recept za kruh iz pekaca-gorenje bm 1200 ima program gluten free al da je bez psyliuma i samo sa schar brasnom..hvala

    OdgovoriIzbriši
  4. Ivana pozdrav taj kruh je baš iz tog pekača imam i ja takvog.samo sa schar brašnom s nisam radila jer uvijek miješam brašna pa nemam recept.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ahaa.... probat cu nekako nac neki svoj recept :) ipak hvala..nemam druga brasna pa neznan da li 400 ili 500 g samo schara na koliko vode :/ al pokusavat cu :)

      Izbriši
  5. Jel se može dobiti recept sa harovim brašnom samo. Hvala na pomoći

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Hvarka na žalost nemam a nisam dugo niti radila u pekaču kruh.
      Više sad u pećnici pečem kruh.

      Izbriši