280 g brašna MixB Schär bezglutenskog brašna ,
100 g smeđeg šećera,
1 prašak za pecivo ,
4 jabuke,
2 jogurta,
2 jaja,
mahuna vanilije,
1 vanili šećer,
1 čajna žlica cimeta,
50g rastopiti kokosovog maslaca.
Priprema:
Kalup za kruh premažete maslacem.
U jednoj posudi pomiješate brašno, prašak za pecivo, šećer,vanili šećer i cimet. Od jabuka napravite pire, miksajte ih jogurtom, jajima i kokos maslacom koji ste prethodno rastopili i malo ohladili.Ulite u kalup i pecite na 170 stupnjeva na jedno 40 do 50 minuta proba s čačkalicom.
Ostavite malo da se ohladi i izvadite iz kalupa.
Dobar tek :)
Kalup za kruh premažete maslacem.
U jednoj posudi pomiješate brašno, prašak za pecivo, šećer,vanili šećer i cimet. Od jabuka napravite pire, miksajte ih jogurtom, jajima i kokos maslacom koji ste prethodno rastopili i malo ohladili.Ulite u kalup i pecite na 170 stupnjeva na jedno 40 do 50 minuta proba s čačkalicom.
Ostavite malo da se ohladi i izvadite iz kalupa.
Dobar tek :)
Nema komentara:
Objavi komentar