subota, 20. prosinca 2014.

Slatki kruh














 

 Sastojci:

 280 g brašna MixB Schär bezglutenskog brašna ,
 100 g smeđeg šećera,
1 prašak za pecivo ,
4  jabuke,
 2 jogurta,
 2 jaja,
 mahuna vanilije, 
1 vanili  šećer,
1 čajna žlica cimeta,
 50g rastopiti kokosovog maslaca.
Priprema:
 Kalup za kruh premažete maslacem.
U jednoj posudi pomiješate brašno, prašak za pecivo, šećer,vanili šećer i cimet. Od jabuka napravite pire, miksajte ih jogurtom, jajima i kokos maslacom koji ste prethodno rastopili i malo ohladili.Ulite u kalup i pecite na 170 stupnjeva na jedno 40 do 50 minuta  proba s  čačkalicom.
 Ostavite malo da se ohladi i izvadite iz kalupa. 
Dobar tek :)

Nema komentara:

Objavi komentar