Sastojci:
Za muffins:
2 jaja,
200 g MiXC Schär bezglutenskog brašna,
50 g kokosovog krupnoga brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
100 g šećera,
50ml rastopiti kokosov maslac,
125ml rižinog mlijeka,
1 prašak za pecivo,
2 jušne žlice kakaa
Krema od vanilija:
1 puding od vanilije,
500ml rižinog mlijeka,
2 jušne žlice šećera
Priprema:
Skuhati puding od vanilije u 500ml mlijeka odvojiti jedan mali dio mlijeka u koji izmiješate puding i šećer i zakuhate u ostatak mlijeka.
Jaja, šećer, vanili šećer pjenasto izmiješati dodati kokos maslac koji ste prethodno rastopili i ohladili,mlijeko zatim lagano umiješati brašno koje ste pomiješali sa kokos brašnom i praškom za pecivo.
Stavljati postupno u kalupe prvo jedan dio muffin smjese pa u sredinu kremu od vanilije i opet smjesu od muffina.
Peći na 170 stupnjeva 20 minuta.
Dobar tek! :)
Nema komentara:
Objavi komentar