Sastojci:
125 grama maslaca(bez laktoze),
100 grama šećera,
150 ml mlijeka (bez laktoze),
160 grama Hammer Muhle svijetlo bezglutensko brašno,
1 vanili šećer,
1 prašak za pecivo,
20 grama kakaaa
2 jaja
Priprema:
Rastopiti maslac i ostaviti ga sa strane,zatim izmiksati jaja, šećer i vanili šećer dok ne dobite kremasto pjenastu masu.
Dodat ohlađen, maslac i mlijeko sve izmiješati te dodat brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaa
.Sve dobro promiješati u kompaktnu masu.
Pecite u prethodno zagrijanoj pečenici u manjem kalupu za kuglof.
Na temperaturi od 180 stupnjeva, 35 minuta (ovisi o jačini pečenice)
Dekoracija:
120 grama rastopljene čokolade na pari preliti po kuglofu i malo kokosa. ;)
Dobar tek! :)
Nema komentara:
Objavi komentar