četvrtak, 23. travnja 2015.

Slatki kruh s čokoladom i jabukama

Sastojci:
2 jaja,
250 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
1 vanili šećer,
1 prašak za pecivo,
80 grama šećera,
50 ml kokos ulja(ili običnog ulja),
malo cimeta,
malo naribane čokolade,
3 veće jabuke naribane
 300ml mlijeka(bez laktoze),
3 jušne žlice kakaa

Priprema:
Pjenasto iz  mutiti jaja s šećerom,vanili šećerom, te postepeno dodat ulje,mlijeko, naribane jabuke,cimet
sve dobro izmiješati.
Zatim dodat brašno pomiješani s praškom za pecivo i kakaa i naribane čokolade.
 Kada ste dobili kompaktnu smjesu izliti u namašćen kalup.
Staviti u prethodno zagrijanu pećnicu  na 180 stupnjeva peći 30 do 35 minuta probati čačkalicom.

Dobar tek! :) 



Nema komentara:

Objavi komentar