utorak, 16. lipnja 2015.

Sladoled od čokolade i kokosa


Sastojci:
1 konzerva kokos mlijeka,
200ml rižinog mlijeka,
3 jušne žlice meda,
3 jušne žlice kakaa,
200ml vrhnja za šlag(bez laktoze),
narezane čokolade na komadiće

Priprema:
Posebno u mutite vrhnje za šlag dok ne postignete čvrstoću.
Kokos mlijeko,kakaa,med,čokolade i rižino mlijeko izmiksajte sa mikserom dok se sastojci ne povežu zatim umiješate vrhnje za šlag prethodno pripremljeno.
Zatim ako imate aparat za sladoled ulijete smjesu i pustite da miješa do zadovoljavajuće čvrstoće.
 Stavite u zamrzivač na 4 sata.
Ako nemate aparat izlite u kalup i stavite u zamrzivač.

Uživajte :)

Nema komentara:

Objavi komentar