utorak, 4. kolovoza 2015.

Čoko keksići

Sastojci:
 
190 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
90 grama maslaca
(bez laktoze,sobne temperature) 
2 jaja,
mahuna vanilije
(ili vanili šećer),
1/ praška za pecivo,
120 grama narezane čokolade,
60 grama šećera

Priprema:
Iz mutiti jaja sa maslacem, šećerom i mahunom vanilije.
Zatim dodat brašno pomiješan sa praškom za pecivo i sve dobro izmiješati. 
Na kraju kuhačom umiješati narezanu čokoladu na sitno.
Smjesa je gušća pa malom žličicom stavljate na papir za pečenje, odvojite prostor između keksića u kalupu.
Pecite na 180 stupnjeva 10 do 15 minuta
(ovisi o jačini pečenice).

Dobar tek! :)

Nema komentara:

Objavi komentar