petak, 18. rujna 2015.

Coconut and Chocolate Friday


Sastojci:
2 jaja,
250 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
1 vanili šećer,
1 prašak za pecivo,
80 grama šećera,
50 ml kokos ulja(ili običnog ulja),
malo naribane čokolade, 
 300ml mlijeka(bez laktoze),
3 jušne žlice kakaa
kokos mrvica
 (oboljeli od celijakije isključivo deklarirane kokos mrvice gluten free)

Priprema:
Pjenasto iz  mutiti jaja s šećerom,vanili šećerom, te postepeno dodat ulje,mlijeko,
sve dobro izmiješati.
Zatim dodat brašno pomiješani s praškom za pecivo i kakaa i naribane čokolade.
Posipati kokos mrvicama (po želji)
 Kada ste dobili kompaktnu smjesu izliti u namašćen kalup.
Staviti u prethodno zagrijanu pećnicu  na 180 stupnjeva peći 30 do 35 minuta probati čačkalicom.

Dobar tek! :) 

Nema komentara:

Objavi komentar