Sastojci:
250 grama posnog sira,
2 jaja,
250 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
(po potrebi dodat još brašna)
2 jušne žlice parmezana,
50 grama omekšalog maslaca
(sobne temperature),
pola vrećice praška za pecivo,
začini ja sam stavila sol i kurkume,
šunke za punjenje
(ili nešto drugo po želji)
2 jaja,
250 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
(po potrebi dodat još brašna)
2 jušne žlice parmezana,
50 grama omekšalog maslaca
(sobne temperature),
pola vrećice praška za pecivo,
začini ja sam stavila sol i kurkume,
šunke za punjenje
(ili nešto drugo po želji)
Priprema:
Od navedenih sastojaka umijesite tijesto.
Pustite da se odmori jedno deset minuta.
Tada na pobrašnjenu podlogu razvaljate tijesto i režete oblike koje želite.
Ja sam rezala kvadrate te ih preklapala kad sam ih napunila,
Od navedenih sastojaka umijesite tijesto.
Pustite da se odmori jedno deset minuta.
Tada na pobrašnjenu podlogu razvaljate tijesto i režete oblike koje želite.
Ja sam rezala kvadrate te ih preklapala kad sam ih napunila,
i zatvorila krajeve lagano prstima.
Stavite u kalup na koji ste stavili papir za pečenje,
Stavite u kalup na koji ste stavili papir za pečenje,
te u ugrijanu pečenicu na 180 stupnjeva pecite 15 minuta.
Pred kraj sam još dodatno posipala sa parmezanom.
Pred kraj sam još dodatno posipala sa parmezanom.
Dobar tek! :)
Prefini su.
OdgovoriIzbrišiHvala vam Dunja :)
Izbriši