petak, 20. studenoga 2015.

Muffini sa sirom


Sastojci:

160 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
100 grama kukuruznog brašna
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kukuruzno brašno gluten free),
2 jaja,
100 grama naribane gaude,
250 ml mlijeka,
1 prašak za pecivo,
soli
 


Priprema:
 
Sve navedene sastojke izmiješati u kompaktnu smjesu.
Pripremiti kalup za muffine i papiriće koje malo premaži te sa maslacem ili uljem da se nebi zalijepili.
Smjesa je dosta gusta pa velikom žlicom stavljate u kalup za muffine.
Peći u zagrijanoj pečenici na 180 do 200 stupnjeva 20 minuta ovisi o jačini pećnice.
Pecite ih dok ne dobiju lijepu zlatnu boju ako se bojite da nisu gotovi lagano čačkalicom probajte.

Dobar Tek!

Nema komentara:

Objavi komentar