Sastojci:
360 grama Hammermuhle mix -svijetlo
bezglutensko brašno,
250 ml tople vode,
1 čajna žličica soli,
1 suhi kvasac,
2 do 3 jušne žlice ulja
Priprema:
Od navedenih sastojaka umijesiti glatko a čvrsto tijesto.
Ostaviti sa strane da se tijesto diže.
Jedno pola sata je dovoljno glavno da je na toplom i pokriveno.
Zatim kad je spremno ili će te tanko razvaljati,
ili kao ja rukama utisnete tijesto u kalup te ga rasporedite.
Ja ga uvijek malo još nauljim da mi bude lakše.
Volim deblje tijesto a vi sebi napravite kako vama odgovara.
U kalup uvijek stavim papir za pečenje.
Na temperaturu od 200 stupnjeva 20 do 25 minuta peći
(duljina pečenja ovisi o vašoj pećnici).
Nadjev po želji
Dobar Tek! :)
Nema komentara:
Objavi komentar