Sastojci:
Za biskvit:
90 grama HammerMuhle mix-svijetlo bezglutensko brašno,
100 grama kokos mrvica,
50 grama šećera,
1/2 vrećice praška za pecivo,
5 bjelanjaka,
ekstrakta od vaniije
(po želji količina)
Za kremu:
1 pudinga od vanilije,
450 mlijeka,
šećer (po želji),
50 grama maslaca
jagoda
(količina po želji narezane)
Priprema:
Istući bjelanjake u čvrsti snijeg te postepeno dodati
šećer, vanilije ekstrakta, brašno,
kokos mrvice i prašak za pecivo.
U kalup promjera 26 cm uliti smjesu za biskvit.
Staviti peć u ugrijanu pećnicu na 180 stupnjeva,
15 do 20 minuta ovisi o jačini vaše pećnice
(kod mene se peklo 15 minuta).
U međuvremenu skuhati kremu od pudinga te ohladiti i izraditi maslac u njoj.
Na ohlađen biskvit staviti kremu, i složiti jagode.
Nema komentara:
Objavi komentar