četvrtak, 2. ožujka 2017.

Muffini s čokoladom





                                                                   


  SASTOJCI:
   
- 2 jaja,
- 250 grama Farabella brašna za kolače (kupila ovdje: glutenbio.hr )
- 1 prašak za pecivo,
- 300ml mlijeka (bez laktoze ili običnog)
- 120 grama maslaca(bez laktoze ili običnog)
- 100 grama šećera,
- 100 g čokolade(rastopljene)

  
                                                                  
 PRIPREMA:
 
  Pjenasto iz mutiti jaja i šećer zatim postepeno dodati rastopljeni maslac i čokoladu te mlijeko sve izmiješati, na kraju lagano dodavati brašno i prašak za pecivo.
 Žlicom raspodijelite smjesu u 12 kalupa za muffine obloženih papirnatim košaricama* i pecite 15-20 minuta na 180 do 200 stupnjeva C. Probajte čačkalicom jesu li pečeni. 
Dobar tek! 

Nema komentara:

Objavi komentar