subota, 25. srpnja 2015.

Mini peciva s tapiokom

Sastojci:
2 šalice (240ml) MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
1/2 šalice (120ml) tapioke
(oboljeli od celijakije isključivo deklariranu tapioku gluten  free),
1/3 šalice(60ml) rižinog brašna
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano rižino brašno gluten free),
1 čajna žličica soli,
2 čajne žličice praška za pecivo,
2 jogurta (180ml bez laktoze)

Priprema:
Od MIX B, tapioke,rižinog brašna,jogurta soli i prašaka za pecivo umijesiti tijesto.
Na pobrašnjenu podlogu razvaljati na deblje i trgati tijesto te raditi mini loptice.
Stavljati u kalup na koji ste stavili masni papir za pečenje.
Prije pečenja premazati jajem (po želji).
 Peći na 170 stupnjeva, 15 do 20 minuta (ovisi o jačini pečenice)

Dobar tek! :) 
).

Nema komentara:

Objavi komentar