srijeda, 6. siječnja 2016.

Gusta vruća čokolada

Sastojci:
160 grama čokolade,
400ml kokosovog mlijeka,
malo cimeta,
1 jušna žlica tapioke
(oboljeli od celijakije isključivo deklariranu tapioku gluten free),
2 jušne žlice kokos šećera
(može i manje po želji)


 Priprema: 
 Kokosovo mlijeko stavite da zakipi na laganoj vatri. 
Malo mlijeka odvojite da promiješate tapioku,
 kako ne bi došlo do grudanja tijekom stavljanja.
 Kada je mlijeko zakipjelo stavite čokoladu,cimet i kokosov šećer
 pa prethodno pripremljenu tapioku. 
Sve miješate brzim pokretima na laganoj vatri. 
Želite da čokolada bude gušća dodate još malo tapioke. 
Pospite za dodatni užitak kokos čipsom.

Dobar tek! :)


Nema komentara:

Objavi komentar