ponedjeljak, 17. listopada 2016.

Pizza


                                                              
SASTOJCI:
 

– 330 g Dialsi brašna za pizzu i focacciu
(http://glutenbio.hr/proizvod/brasno-za-pizzu-i-focacciu/)
– 80 g Farabella heljde
(http://glutenbio.hr/proizvod/brasno-od-heljde/)
– 2 čajne žličice suhog kvasca
– 250 ml tople vode
– soli po želji


  PRIPREMA:
Od navedenih sastojaka umijesiti tijesto.
Ostaviti da se diže barem 30 minuta na toplom, pokriveno krpom.

Kad je tijesto spremno, razvaljati ga i staviti u željeni kalup u kojem će se peći pizza.
Stavite nadjev po želji.
Ja sam tijesto prije nadjeva dodatno premazala uljem (vrlo malo).

Peći na 200 stupnjeva 15 do 20 minuta, ovisno o jačini vaše pećnice.

Dobar tek! 















                                                       

Nema komentara:

Objavi komentar