Sastojci:
100 g MixB Schär bezglutenskog brašna,
100 g kukruznog brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kukuruzno brašno gluten free)
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kukuruzno brašno gluten free)
2 čajne žličice praška za pecivo,
1/2 čajna žličica sode bikarbone,
2 jogurta,
(180ml jedan jogurt)
(180ml jedan jogurt)
1/4 ulja,(60ml)
2 jaja,
40 g parmezana,
10 dga šunke,
1/2 čajna žličica kurkume,
1 čajna žličica soli,
prstohvat peršina
Priprema:
MixB brašno, kukuruzno brašno izmiješati sa praškom za pecivo, sol, sodu, peršin, kurkuma, i parmezan.
Ostaviti suhe sastojke te pripremiti mokre jogurt, ulje i jaja izmiješati te dodati suhe sastojke u mokre, smjesa je gusta pa punite velikom žlicom.
Pripremiti
šunku sitnije narezanu puniti smjesom kalupe
zatim u sredinu stavite šunku
zatim u sredinu stavite šunku
i opet odozgo smjesa.
Peći na 180 stupnjeva 20 minuta dok ne dobiju lijepu zlatnu boju.
Dobar tek! :)
Od koliko ml ti je jogurt? Mi cemo staviti tikvice i gljivice u njih :-)
OdgovoriIzbrišiDiana Piutti je :-) mislila sam da ce pisati
OdgovoriIzbrišiDraga moja Diana sve sam ti upisala žao mi je da nisam bila brža! :)
Izbriši